placeh
foto diensten
Mulder Bouwbedrijf
de Els 7
9245 JC Nij Beets
Tel. (0512) 46 22 48
Fax (0512) 46 21 35
Mobiel 06 54 985 156
K.v.K. te Leeuwarden 01120409
BTW-nr. NL818095726B01
Rabobank 32.15.37.335
E-mail: info@mulderbouwbedrijf.nl

 

Meer met minder

OOK GELD BESPAREN?
Klik HIER voor info over 'Meer Met Minder'

Onze visie op wonen

Uw woning is een plaats waarin u dagelijks verblijft. Onze mening is dat de leefruimte aangepast moet zijn aan de wensen van de gebruikers en niet andersom. Dit is de reden waarom bij ons de gebruikers centraal staan. We denken niet in bouwprojecten, maar in oplossingen voor veilig, comfortabel en plezierig wonen in de 21e eeuw. Vanaf de eerste bouwplannen denken wij met u mee. Wat uw wensen, ideeën en mogelijkheden ook zijn, Mulder Bouwbedrijf kan het voor u realiseren. Onze manier van bouwen betekent lang genieten van uw woning omdat we kwalitatief goede materialen gebruiken en deze met de grootst mogelijke zorg en vakmanschap verwerken. Op deze manier bespaart u op langere termijn geld uit doordat u minder onderhoud hoeft te plegen.

Met belangstelling zult u het bouwproces van uw woning kunnen gaan volgen.Wanneer de bouw is gestart kunt u tegels, dakpannen, materiaalkleuren etc. gaan uitzoeken. Mocht u hierbij advies nodig hebben, dan staan wij voor u klaar. Zijn er tijdens de bouw nog vragen en/of opmerkingen, dan kunt u ons altijd aanspreken. Tijdens de oplevering loopt u samen met ons de gehele woning na, om te kijken of er nog onvolkomenheden zijn. Mocht dit het geval zijn dan worden deze verholpen. Hierna krijgt u de sleutel van de woning overhandigd.

Woning(ver)bouw en renovatie

Mulder Bouwbedrijf kunt u inschakelen voor de bouw van een huis, het aanbouwen van een serre, een schuurtje in de tuin tot en met het bouwen van bijvoorbeeld een veestal.Veelzijdigheid en diversiteit staan hoog in het vaandel bij Mulder Bouwbedrijf. Bij een verbouwing, renovatie of anderszins is onze aanpak overigens net zo transparant als bij nieuwbouw. Uw plannen en ideeën worden eerst tot in detail met u besproken. Volgend op dit gesprek presenteren wij u een zo nauwkeurig mogelijke kostenraming. Als deze raming binnen uw budget past, werken wij de plannen nader uit in een tekening en een precieze calculatie. Wanneer alles naar tevredenheid is, stellen wij een aanneemovereenkomst op. Zo weet u van te voren precies waar u aan toe bent. Het aanvragen van een bouwvergunning behoort uiteraard tot onze service. Ook als het werk het nodig maakt om een architect in te schakelen kan dit door ons worden verzorgd. Mocht er na verloop van tijd nog iets zijn waar u niet geheel tevreden over bent, bijvoorbeeld een deur die aanloopt, dan kunt u op onze service rekenen.

Dakkappel

Traditioneel of houtskeletbouw

Mulder Bouwbedrijf bouwt zowel traditioneel als houtskelet. Bij de traditionele bouw wordt alles van steenachtige materialen opgetrokken. Dit geeft een zeer solide constructie. In sommige gevallen is het beter of aantrekkelijker (qua prijs) om met houtskelet te werken. Bij deze bouwmethode wordt het binnenskelet van de woning/verbouwing uit hout opgetrokken en met gips bekleed. Met deze methode kan de fundering lichter gebouwd worden, wat weer kostenbesparend werkt. Het betekent voor u als opdrachtgever in alle gevallen een solide constructie. Gemetselde (steenachtige) binnenmuren of een houtskeletwand, degelijkheid staat voorop.

Naast onze degelijke manier van bouwen wordt vanzelfsprekend ook rekening gehouden met de huidig geldende milieu en veiligheidseisen als ook het nieuwe bouwbesluit. Bijvoorbeeld een politiekeurmerk certificaat op alle ramen en buitendeuren.