placeh
foto projecten
Mulder Bouwbedrijf
de Els 7
9245 JC Nij Beets
Tel. (0512) 46 22 48
Fax (0512) 46 21 35
Mobiel 06 54 985 156
K.v.K. te Leeuwarden 01120409
BTW-nr. NL818095726B01
Rabobank 32.15.37.335
E-mail: info@mulderbouwbedrijf.nl

 

Meer met minder

OOK GELD BESPAREN?
Neem dan NU contact met ons op!

Mulder Bouwbedrijf adviseert ook over energiebesparing

Sinds kort kunt u Mulder Bouwbedrijf inschakelen voor vrijblijvend advies over energiebesparende maatregelen. Bij iedere bouwproject moeten er keuzes gemaakt worden over besparingen, rendementen en duurzaamheid. Mulder Bouwbedrijf sloot zich daarom aan bij Meer Met Minder (MMM). Dat is de nationale aanpak van energiebesparing in nieuwe en bestaande woningen en gebouwen.

Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

Energiebesparing is een belangrijk wapen in de strijd tegen klimaatverandering. Door de verbranding van olie, gas en kolen voor de opwekking van energie, komen veel broeikasgassen vrij. Daardoor wordt het broeikaseffect versterkt. Het wordt daardoor warmer op aarde en de zeespiegel stijgt. Daarom willen de overheid en de andere initiatiefnemers zoals bijvoorbeeld Bouwend Nederland en EnergieNed de uitstoot van broeikasgassen in 2020 met 30% verminderen ten opzichte van 1990. Energiebesparing in bestaande woningen en andere gebouwen is hierbij onmisbaar

Behalve dat energiebesparing goed is voor het milieu, is het ook goed voor uw portemonnee. Stroom en gas zijn niet goedkoop en gaan al jaren in prijs omhoog. Energie besparen is dus geld besparen! Daarnaast levert een energiezuinig huis bij verkoop meer op en wordt uw huis door isolatie minder vochtig en tochtig. Wel zo comfortabel en gezond, mits u overigens goede ventilatiemogelijkheden aanbrengt.

Na een introductiecursus is Mulder bouwbedrijf ‘Meer met Minder’-partner geworden en is nu gerechtigd om deskundig energieadvies uit te brengen . Via de site http://www.meermetminder.nl/56/vind-een-mmm-aanbieder.html kan Mulder door particulieren en bedrijven met verbouwplannen worden ingeschakeld voor besparingsadvies.

U kunt bijvoorbeeld subsidie krijgen op isolatieglas, warmtepompen, duurzame warmte en advies op maat via de gemeente. Bij de woningen vanaf 1960 is de woning voorzien van spouwmuren die meestal niet geďsoleerd zijn. Als u bijvoorbeeld deze spouwmuren isoleert bespaart u jaarlijks 6 tot 8 kubieke meter gas per vierkante meter. Bij een gemiddelde vrijstaande woning is dat al snel zo’n € 500,– per jaar! Een dergelijke aanpassing heeft u na vier jaar al terugverdiend.

De overheid heeft besloten om het BTW tarief te verlagen van 19 % naar 6 % voor renovatie en onderhoud van een woning die minimaal twee jaar oud is. Dit verlaagde tarief is alleen geldig voor verbouwingen die plaatsvinden tussen 1 oktober 2010 en 1 juli 2011. Het lage btw-tarief is alleen van toepassing op het arbeidsloon.

Dit alles bij elkaar kan een flinke besparing opleveren.

Twijfel dus niet langer en neem contact met ons op voor uitgebreide informatie of een afspraak en eventueel een geheel vrijblijvende offerte voor spouwmuur na-isolatie, of andere isolerende maatregelen zoals kruipruimte isolatie, dakisolatie, enz.